10

Kristian Vågsnes

Kristian Vågsnes er født i Oslo, men flyttet med familien til Arendal da han var 3 år gammel. Kristian har en særdeles variert musikalsk bakgrunn. Han startet sin musikalske løpebane allerede som 7-åring i barnekor. Som 10-åring begynte han å spille tuba i korps, hvor han senere som 17-åring ble tuba instruktør. Som 21-åring var han tubaist i Gardemusikken, samtidig som han spilte bass i Gardens Storband. Han har også hatt 7 år som kordirigent for et Tensing kor.

Kristian er også medeier i CB Studio, som er et svært populært musikkstudio for musikere på Sørlandet. Han har også medvirket på et stort antall plateproduksjoner med mange forskjellige artister. Og han har studert ved Norsk Lydskole, musikerlinja.


Kristian er en av de i bandet med bredest sjangererfaring (sammen med trommeslager Christian A. Seneger). Han har spilt alt fra jazz, 60-70 talls rock, country, pop, blues og musikkteater. Han har bidratt med sitt eminente bass-spill for en rekke artister. For å nevne noen: Bobby Bare, Keith Austin, Arne Benoni, Lillian Askeland, Rune Rudberg, G-Thomas, Big-B, Clutterbillies, Tore Andersen, Major Trouble osv.