10

Kim Roger Larsen

Kim Roger Larsen er født og oppvokst i Kristiansand, Norge. Han begynte å spille tangenter allerede da han var 6 år gammel.

I ungdomsårene spilte han mye i gospelkor og i diverse pop/funk band. Han begynte sin aktive musikerkarriere da han var 20 år gammel. Siden den tid har han spilt for mange kjente og ukjente artister fra Norge og utlandet innen mange forskjellige sjangere. Han er oppvokst med foreldre som hørte mye på country, men først på midten av 90-tallet fikk han for alvor opp øynene på sjangeren. Det var spesielt én artist som gjorde dette, og det var Vince Gill. Kim er en ekte Vince Gill fan og har vært så heldig å ha truffet ham personlig.

Kims mor påstår at Kim er en av de greieste personene hun kjenner. Flaks for han.

Kim har spilt med artister som: Hanne Sørvaag, Siri Vølstad Jensen, Steff Nevers, Casino Steel, Billy Yates, Bobby Bare, Inger Lise Stulien, Elg, Kine Hellebust, Alejandro Fuentes, Benny Borg, Ottar Bighand, Steffen Jakobsen, G-Thomas, Big-B, Ove Støylen, Arly Karlsen, Christiansand Blues Band, osv. Han har i tillegg medvirket på et stort antall plateproduksjoner med piano/Hammond/Rhodes.

Kim er en aktiv låtskriver og har skrevet låter til blant artister som Big-B og Inger Lise Stulien. Han er også for tiden involvert i et prosjekt som låtskriver for Venke Knutson. Kim har et utstrakt samarbeid med musikere fra USA, nærmere bestemt Nashville.